Tapolca Ady utca 8./2

Szemben a Kórházzal, a Stark Patika épületében lévő orvosi rendelőben.

A rendelés ideje: csütörtöki napokon 15 órától, előzetes bejelentkezés alapján.

Orvosi autogén tréning tanfolyam indul Tapolcán

"A testi, lelki és szellemi egyensúly megteremtéséért"

Tervezett kezdés: 2011.03.22-től 10 héten keresztül keddenként 16 illetve 17 órakor

Csoportlétszám 8-10 fő
Ára: 1750 Ft/óra
Helyszín: Pannon Reprodukciós Intézet (Tapolca, Bartók Béla u. 1-3.)

Érdeklődni és bejelentkezni a +36 20 960 0178-as telefonon, illetve a t-gyrus@t-gyrus.hu e-mail címen lehet.

A munkavédelemről szóló 1993. évi XCIII. törvény legutóbbi módosítása megteremtette a munkavédelem egységes hatósági felügyeletének rendszerét, amelyet a szociális partnerek a rendszerváltás óta folyamatosan sürgettek. A törvénymódosítás értelmében a munkabiztonság és munkaegészségügy egységes hatósági felügyeletére és ellenőrzésére az OMMF – az Országos Munkavédelmi és Munkaegészségügyi Főfelügyelőség – jogosult.

Pályázati támogatás technológiafejlesztésre

Újabb pályázatunk kapott pozítív támogatói döntést, ezúttal az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében komplex technológiafejlesztésre benyújtott pályázatunk kapott zöld jelzést a megvalósításhoz. A pályázatról részletesebb információk a Pályázati támogatások menüpont alatt találhatóak.

A munkavédelemről szóló törvény minden munkáltatónak előírja foglalkozás-egészségügyi szolgálat biztosítását. (1993. XCIII. törvény 58.§). A foglalkozás-egészségügyi szolgálat a munkáltató felelősségének érintetlenül hagyásával közreműködik az egészséges munkakörnyezet kialakításában, az egészségkárosodások megelőzésében.

Pályázati támogatás

Nagy öröm számunkra, hogy pozitív támogatói döntés született az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében, vállalatirányítási rendszer bevezetésére benyújtott pályázatunkkal kapcsolatban. A pályázatról részletesebb információk a Pályázati támogatások menüpont alatt találhatóak.